Social Media Beheer
Geen tijd voor, zin in of kennis van social media? Besteed het uit!

Geen tijd voor, zin in of kennis van social media?

Dat horen wij graag 😉, tja anders had ik geen werk.

Maak het jezelf gemakkelijk en laat je social mediakanalen volledig door mij beheren!

Klinkt goed, maar wat krijg ik daar dan voor terug? Rustug, dat ga ik je uitleggen.

Je krijgt meer naamsbekendheid op social media door de juiste content, meer interactie en 

de juiste advertenties, wat leidt tot meer leads en meer nieuwe klanten!

Door je social media kanalen uit te besteden creëer je:

continue zichtbaarheid bij je doelgroep én bij nieuw publiek;

een extra servicekanaal voor je gasten of klanten;

meer tijd voor andere belangrijke zaken; 

online dezelfde uitstraling als offline;

organische groei;

beleving.

Oftewel: je wordt volledig ontzorgd op social media gebied!

Goed om te weten over de pakketten

– Een pakket neem je af met een startperiode van 3 maanden, daarna is de samenwerking maandelijks opzegbaar

– Heb je interesse in één van de pakketten? Laat het mij weten via het contact formulier.

– Benieuwd naar wat anderen zeggen? Check de reviews.

– Bij vragen kan je ook altijd contact met me opnemen door te bellen of appen naar 06 12659112. 

Social Media Beheer

Facebook & Instagram
350 Maandelijks
  • Account + bio maken & Hashtag onderzoek
  • 2 Instagram posts per week & 2 Facebook posts per week
  • Elk kwartaal een fotoshoot & Gestylede Instagram feed
  • Dagelijks beheer en planning & 24/7 bereikbaar via Whatsapp
Popular

DE ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

Advertenties, kijk daar heb ik geen kaas van gegeten. Maar Dammie gelukkig wel. Hij weet precies hoe je met copy en advertenties je bedrijf goed kan profileren en kan het je ook nog zo uitleggen dat jij het begrijpt. Dammie wist ook precies wat ik als ondernemer nodig had en sloot precies aan bij mijn wensen. Dat niet alleen, hij deed ook altijd net een beetje meer. Dit maakte dat ik naast dat ik bijvoorbeeld veel conversies had met mijn advertenties, ook dat ik een enorm fijne samenwerking had met hem. Of ik hem zou aanraden voor? Absoluut! Dammie weet wat hij doet, is een ongelofelijke fijne, grappige en leuke man om mee samen te werken en het belangrijkste "Hij weet wat hij doet!" Hij heeft kennis van zijn zaken en kan zo aangeven waar jouw bottleneck zit en hoe je daar uit kan komen. BOEK DEZE MAN!
Jonathan Bouter
Wat ik zou leuk vind aan Dammie is zijn humor. Ik was hem gaan volgen via Instagram en hij stuurde mij gelijk een grappig bericht. 'Hi. Wat leuk dat je mij bent gaan volgen, nice. Dus jij wilt meer weten over ads? maar los met je vragen.. we zijn nu tenslotte toch Insta buddies'. Hij heeft mij toen geholpen met wat vragen en tips rond mijn geblokkeerde account. Hij neemt de tijd en vroeg zelfs nog hoe het was afgelopen.
Dewi Stuff
Nu ben ik zelf niet heel technisch als het om websites en social media gaat. Wat ik fijn vind aan Dammie is dat hij de tijd voor je neemt. Zelf ben ik druk en heb dan geen tijd om alles over de telefoon te doen. Dammie weet dan dat hij beter een afspraak met mij kan maken. Dan nemen we ruim de tijd en kan ik alles uitleggen. Hij legt het ook uit in de taal die ik ook begrijp. Eerst de website op orde maken en dan pas met social media aan de slag. Laatst zijn we gaan zitten en heeft hij gevraagd welke diensten ik nog meer aanbied die niet op de site stonden, fijn is dat. Soms kan ik dingen later aanleveren en daar heeft hij begrip voor. Heb ik een hoop foto's in de cloud, nou dan fixen we toch een iPhone, kan hij weer vooruit. We zijn nu met Tiktok gestart, doet het ook lekker. Dan bellen we even als er comments onder staan. Ik hou wel van een grapje en dat verwerkt hij weer meer in de teksten op de site of voor social media. Mijn stem heeft ie.
Mikel Wansink